Markkinointipaketit

Boundia tarjoaa yrityksesi tarpeisiin soveltuvat ja räätälöitävät markkinointipaketit kiinteällä kuukausimaksulla. Markkinointipaketit mahdollistavat kattavat ja ammattimaiset markkinointi- ja myyntityökalut yrityksesi käyttöön ilman suuria aloituskustannuksia.

Ota yhteyttä – kerromme lisää.

Markkinoinnin aloituspaketti

Markkinoinnin aloituspaketti sopii hienosti esimerkiksi aloittavalle tai jo aloittaneelle yritykselle. Aloituspaketti on täysin räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin soveltuvaksi. Aloituspaketti toimii hienosti myös suuremman yrityksen tarpeisiin, kun halutaan keskittyä tiettyyn palveluun tai tuotteeseen.

Aloituspakettiin voi sisällyttää esim. seuraavia palveluita:

Ota yhteyttä niin nostetaan yrityksesi markkinointi uudelle tasolle.

Markkinoinnin peruspaketti

Markkinoinnin peruspaketti sopii kaiken kokoisien yrityksien markkinointi- ja viestintätarpeisiin. Peruspaketti, kuten kaikki Boundian markkinointipaketit ovat täysin räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin soveltuvaksi. Peruspaketti sopii myös suuremman yrityksen tarpeisiin, kun halutaan keskittyä tiettyyn palveluun tai tuotteeseen.

Peruspakettiin voi sisällyttää esim. seuraavia palveluita:

Ota yhteyttä niin nostetaan yrityksesi markkinointi uudelle tasolle.

Markkinoinnin yrityspaketti

Markkinoinnin yrityspaketti on täydellinen palvelupaketti yrityksien markkinointi- ja viestintätarpeisiin. Kaiken kattava paketti sopii eri kokoisille yrityksille sisältäen tärkeimmät palvelut. Yrityspaketti, kuten kaikki Boundian markkinointipaketit ovat räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin. Yrityspaketti on täydellinen vaihtoehto, kun halutaan kattavaa ja tuloksellista markkinointia sekä viestintää.

Yrityspakettiin voi sisällyttää kaikki Boundian palvelut:

Ota yhteyttä niin nostetaan yrityksesi markkinointi uudelle tasolle.

Valikko