Boundian palvelumalli

Konseptoimme vuosien kokemuksella parhaiksi havaitut työkalut ja menetelmät saavutettaviksi palveluiksi ja rakensimme rahoitusmallin jolla markkinoinnin investoinnin voi jaksottaa vaikka useammalle vuodelle – niin kassassa, tuloksessa kuin taseessakin. Tämä antaa pienelle yritykselle mahdollisuuden menestykseen kunnon työkaluilla – ja isoille mahdollisuuden käsitellä markkinointia leasingeränä, ei enää kertakuluna viemässä jonkun kuukauden – tai vuoden tulosta alas.

Markkinoinnin ja myynnin työkalut ja markkinointi palveluna kiinteällä kuukausimaksulla

Valmiiksi kootut ja testatut palvelupaketit - ilme, viesti, verkkosivut, digimarkkinointi, viestintä yms.

  1. Valitse yrityksesi tarpeisiin sopiva kokonaisuus ja jätä ennakkotilaus
  2. Otamme sinuun yhteyttä, varmistamme että sisältö on sinulle sopiva
  3. Sovimme toimitussisällöstä, toimitusajasta ja kustannuksista ja teemme sopimuksen
  4. Toteutamme tilatun sisällön
  5. Ylläpidämme ja hallinnoimme palvelut sopimusajan

Joustava maksutapa 1-36 kk, jolla voit helpottaa kassanhallintaa ja jopa mahdollistaa tärkeän hankinnan.

  1. Voit maksaa palvelut leasingsopimuksella 24-36 kuukauden erissä tai toimitussopimuksena 2-3 erässä.

  2. Leasingrahoitus toimii kuin osamaksu ja saat laskun kerran kuussa, mutta toisin kuin osamaksussa tuotteet ja/tai palvelut siirtyvät asiakasyrityksen omistukseen ja taseeseen vasta Leasingrahoitussopimuksen jälkeen.

  3. Leasingrahoitus toimii myös tuloksen ja taseen hallinnassa. Leasingissä tuloslaskelmaan ja taseeseen kirjautuvat vain maksuerät, ei koko kauppasumma, toisin kuin muissa maksutavoissa ja rahoitusmuodoissa.

  4. Toimitussopimuksessa laskutamme työt kiinteillä ennalta sovituilla hinnoilla.

Miksi leasing?

Leasingsopimuksella voit jakaa kustannukset pidemmälle aikavälille ja mahdollistat yritykselle toimivat ja ammattimaiset myynnin ja markkinoinnin työkalut ilman suurta kertakustannusta.

Leasingmaksut näkyvät tuloslaskelmassa vain kuukausierien osalta, eikä tasevelkaa synny. Maksut käyttäytyvät siis kuten osamaksussa, mutta ilman osa- ja kertamaksuissa näkyviä tulos- tai taseheilahteluja.

Miksi Boundia?

Boundian taustalta löytyy vuosikymmenten kokemus digitaalisesta sekä perinteisestä markkinoinnista, myynnistä ja johtamisesta. Boundiassa markkinoinnin peruspalvelut on paketoitu helpoiksi, luotettaviksi ja kustannustehokkaiksi kokonaisuuksiksi.

Boundian taustalla oleva Zeroten Oy on arvostettu markkinointiviestinnän toimisto, jonka osaamista Boundiassa ammennetaan.

Valikko